Roletták

Rolettának nevezzük azokat az árnyékoló berendezéseket, amelynek alapja, egy csőre csévélt textília.A textília anyaga portaszító réteggel ellátott pamut, poliészter, vagy PVC. Tulajdonságaik alapján lehetnek fényáteresztőek, fényzáróak, mintás, alupigmentált, reflexiós, illetve naphálós.Működésük szerint lehetnek rugós, gyöngyös-láncos, hajtókar...

Rolettának nevezzük azokat az árnyékoló berendezéseket, amelynek alapja, egy csőre csévélt textília.A textília anyaga portaszító réteggel ellátott pamut, poliészter, vagy PVC. Tulajdonságaik alapján lehetnek fényáteresztőek, fényzáróak, mintás, alupigmentált, reflexiós, illetve naphálós.Működésük szerint lehetnek rugós, gyöngyös-láncos, hajtókaros, esetleg motoros.Leggyakrabban tetőtéri ablakoknál alkalmazzuk, vagy keret nélküli, vagy keretes kivitelben.A keret nélküli esetben a rolettacső az ablak falcában van beszerelve, így lehúzáskor két függőleges csík takarás nélkül marad. A keretes változatnál ezek a rések is takarásba kerülnek, a helységben szinte teljes sötétséget érhetünk el.Más esetekben nyílászárók nyílószárnyára kerettel, vagy keret nélkül, illetve belső falsíkra függöny helyett.

Bővebben

Roletták 8 terméket találtam.

Mutat 1 - 8 / 8
  • Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Bárhol megállítható

  • Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Bárhol megállítható. Bukó-nyíló ablakoknál lehetőség van kiakasztók felszerelésére, miáltal biztosítható, hogy az ablak buktatott helyzetében a roletta követi az üveg síkját.

  • Tokozat nélkül. Ajánlott ferde síkú ablakokra. Rugós mozgatással készül. Csak kiakasztóval állítható meg a kiakasztók számától függően. A roletta szerkezetéből adódóan a textília és az ablak kerete között mindkét oldalon kb. 1,5-1,5 cm-es fénycsík jelenik meg.

  • Tokozat nélkül. Ajánlott ferde síkú (tetőtéri) ablakokra. Rugós mozgatással készül. Csak kiakasztóval állítható meg – akár több helyen is – a kiakasztók számától függően. Az üvegfelület teljes takarását biztosítja.

  • Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Rugós mozgatású roletta, tokozattal és lefutósínnel. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását. Bárhol megállítható. A roletta textília az ablak buktatott helyzetében is az üveg síkjában marad.

  • Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Gyöngyláncos mozgatású roletta, tokozattal és lefutósínnel. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását. Bárhol megállítható. A roletta textília az ablak buktatott helyzetében is az üveg síkjában marad.

  • Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Gyöngyláncos mozgatású roletta, tokozattal és lefutósínnel. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását. Bárhol megállítható. A roletta textília az ablak buktatott helyzetében is az üveg síkjában marad.

  • Tokozattal. Ajánlott ferde síkú (tetőtéri) ablakokra. Rugós mozgatású roletta, tokozattal és lefutósínnel. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását. Bárhol megállítható.

Mutat 1 - 8 / 8