Szúnyoghálók

A rovarvédő hálókkal szemben támasztott fő követelmény, hogy a repülő rovarokat tartsa távol a lakott tértől, felszerelésükkel ne akadályozzuk a kilátást, kezelhetőségük egyszerű, és megbízható legyen.A legegyszerűbb esetekben műanyag vagy alumínium profilból készült keretre feszítünk ki hálót, amit fixen felszerelünk.Mozgatható kivitel esetén l...

A rovarvédő hálókkal szemben támasztott fő követelmény, hogy a repülő rovarokat tartsa távol a lakott tértől, felszerelésükkel ne akadályozzuk a kilátást, kezelhetőségük egyszerű, és megbízható legyen.A legegyszerűbb esetekben műanyag vagy alumínium profilból készült keretre feszítünk ki hálót, amit fixen felszerelünk.Mozgatható kivitel esetén lehetőség van toló, függőlegesen vagy vízszintesen feltekeredő, nyíló, vagy hajtogatott háló elkészítésére is.A szúnyogháló legtöbbször szürke színű üvegszálas hálóval van szerelve, de fixek esetében létezik fehér üvegszálas, fémszálas és erősebb igénybevételhez fekete színű erősített háló, amely már megfelelő védelmet ad kutyák és macskák ellen is. Az átláthatóságot és a levegőcserét a szürke színű hálók biztosítják a legjobban.

Bővebben

Szúnyoghálók 8 terméket találtam.

Mutat 1 - 8 / 8
 • 2 677 Ft‎ + áfa

  30×15mm-es fehér vagy barna keretre van feszítve a háló, szerelhető külső ablaksíkra, vagy falcba is, csipesszel, ragasztva, vagy csavarozva is. Ez a legolcsóbb kivitelű szúnyogháló.

 • 3 819 Ft‎ + áfa

  Ebből a típusból több fajta létezik a keret mérete és felszerelési pozíciója szerint. Van 20×22-es, 11×30-as „P” profillal, 9×30-as „P” profillal, 11×25-ös húzott profillal stb. Szerelésük itt is történhet csipesszel, ragasztva, csavarozva, vagy kallantyúval.Általában akkor ajánljuk ezeket a típusokat, ha nagyobb felületű ablakot kell megvédeni, vagy más...

 • 6 339 Ft‎ + áfa

  A szúnyogháló egy 45×45mm-es tokban van elhelyezve. Egyik vége csőre szerelve, a másik végén pedig ún. hálóakasztó, alumínium profilba húzva. A tok két végén csapágyaz- va, rugóval megfeszítve kerül beépítésre. A két oldalon 22×32-es sínben, kefe tömítések között fut a háló, alul fix akasztóban megakasztva. 

 • 6 929 Ft‎ + áfa

  A szúnyogháló egy 45×45mm-es tokban van elhelyezve, az egyik vége csőre szerelve, a másik végén pedig ún. hálóakasztó, alumínium profilba húzva. A tok két végén csapágyazva, rugóval megfeszítve kerül beépítésre. A két oldalon 22×32-es sínben, kefe tömítések között fut a háló, alul fix akasztóban megakasztva. 

 • 6 811 Ft‎ + áfa

  Ennek a fajtának a kerete kb. 20×42 mm-es húzott alumínium profil, középen merevítő, vagy osztó profillal. Általában rugós zsanérral van szerelve, ez jó beállítás esetén becsukja a kinyitott ajtót.

 • 9 331 Ft‎ + áfa

  A keretének anyaga a 11×25 mm-es húzott alumínium profilból készül, erre van kifeszítve a háló, a csúszó keret pedig 22×32 mm-es „U” profilból van melyben kefe tömítések miatt zajtalan a működése. Középen felnyíló ajtóknál általában nem ajánljuk, mert az egyik fele az ajtónak mindig fedve van. 

 • 9 094 Ft‎ + áfa

  Ezt a kivitelű háló hasonló módon készítjük, mint a Rolós alumínium keretes szúnyogháló-t, azzal a különbséggel, hogy itt a tok függőlegesen helyezkedik, és oldalirányban húzzuk ki a hálót a tokból, és a hálóakasztóban végigfutó mágnes csík segítségével rögzítjük az érkező oldalon lévő fix akasztóhoz. 

 • 19 567 Ft‎ + áfa

  Ez egy teljesen új fejlesztésű megoldás az ajtóra szerelt hálók között. Alapja egy fekete színű harmonikaszerűen összehajtogatott háló, mely egy vaskos hálóakasztó kezelésével húzható el.Szerelése történhet nyílásba, vagy kívülre is, ilyenkor egy alumínium keretet kell először felszerelni és ebbe rakjuk az ajtót.

Mutat 1 - 8 / 8