Termékek 

Alkategóriák

 • Külső árnyékolók

  A külső árnyékolókkal védhetjük épületeinket a leghatékonyabban. Még az ablaküveg előtt védenek a nap melegétől, a túlzott fénybejutástól. A hűvös téli hónapokban fűtési költségeinket csökkenthetjük velük.Kültérre számos lehetőséget kínálunk árnyékolásra. Ezek: műanyag redőnyök, alumínium redőnyök, vakolható tokos redőnyök, ráépíthető redőnyök, régi geréb tokos redőnyök felújítása, fa redőny, napellenzők, zsaluziák.

 • Belső árnyékolók

  A belső árnyékolók betekintés elleni védelmet nyújtanak A belső teret teszik kelemesebbé, könnyen szabályozható velük a bejutó fény mennyisége. Ugynakkor a külső árnyékolóknál kevésbé védenek a külső hőmérséklettől.Beltérre számos lehetőséget kínálunk árnyékolásra. Ezek: reluxa, roletta, szalagfüggöny, plisze, duett.

 • Szúnyoghálók

  A rovarvédő hálókkal szemben támasztott fő követelmény, hogy a repülő rovarokat tartsa távol a lakott tértől, felszerelésükkel ne akadályozzuk a kilátást, kezelhetőségük egyszerű, és megbízható legyen.A legegyszerűbb esetekben műanyag vagy alumínium profilból készült keretre feszítünk ki hálót, amit fixen felszerelünk.Mozgatható kivitel esetén lehetőség van toló, függőlegesen vagy vízszintesen feltekeredő, nyíló, vagy hajtogatott háló elkészítésére is.A szúnyogháló legtöbbször szürke színű üvegszálas hálóval van szerelve, de fixek esetében létezik fehér üvegszálas, fémszálas és erősebb igénybevételhez fekete színű erősített háló, amely már megfelelő védelmet ad kutyák és macskák ellen is. Az átláthatóságot és a levegőcserét a szürke színű hálók biztosítják a legjobban.

 • Harmónikaajtók

  A harmonikaajtó egy egyszerűen felszerelhető és nagy használati értékű térelválasztó.Felső sínen állandóan lógó, egymással harmonikaszerűen összezáródó lamellákból áll. A lamellák általában műanyagból vannak, de készülnek fa alapanyagból is. A lamellák színe alapesetben fehér vagy csoki barna, de színmintából választható fautánzatú színekben is rendelhető.A felső sínben görgőkön futó kb.10 cm-es lamellák kinyitott állapotban egy átlagos ajtónyílásból 15-17 cm-t vesznek el, az érkező sínben mágnessel rögzíthetőek. A felső és az érkező sín 3,5 cm széles.Belátás elleni védelmet és hőszigetelést lehet vele elérni, teljes elszeparálást – mint egy normál nyíló ajtónál –, ne várjunk tőle.Méretezés:Az ajtóhoz szükséges profilok különböző hosszúságban állnak rendelkezésre, ezekből szabhatóak le az adott nyíláshoz éppen szükséges lamella méretek. A szélességi méretezés is kötött, hiszen egy-egy lamella betoldásával 10 cm-rel nő meg a teljes szélesség, így előfordulhat,hogy 1 cm miatt 10 cm-t kell toldani.

 • Garázskapuk

  Az általunk gyártott garázskapukat, a minitokos redőnyök működési elvének megfelelően készítjük. 

 • Automatizálás

  A különböző árnyékoló típusok automatizálásának mindig a legelső lépése egy elektromos működésű motor beépítése, mellyel kiváltjuk a hevederes vagy hajtókaros működtetőket. A beépített motor típusa, minősége határozza meg az árnyékoló későbbi vezérelhetőségét.
  Az akadály (nyomaték) érzékelővel nem rendelkező motorok, mechanikus szorulás, fagyás, esetleg az árnyékoló alá szoruló tárgy esetén is a beállított végállás szerinti fordulatig tekerik az árnyékolót, ami meghibásodáshoz vezethet, melyre nem vállalunk garanciát.
  Az akadályérzékelővel ellátott motorokkal szerelt redőnyrendszereknél, kérhető a merev felfogató beépítése, melynek bekapcsolásával az alsó végállás elérésekor a motor nyomatékra kapcsol ki, tehát erővel nyomja le a palástot, maximális feltolás elleni védelmet biztosítva.
  Zsaluziáknál, napellenzőknél a szél-, fény-, esetleg eső érzékelő beépítése ajánlott, melyek alkalmazásával fokozott komfort érzetet, illetve biztonságos működtetés érhetünk el. A távolról való működtetés, illetve a lakásriasztó parancsára történő vezérlés is megoldott.
  Napellenzőknél, garázskapuknál igény lehet áramszünet esetén a kézi működtetésre is. A megoldás ilyenkor, ha a motor rendelkezik kézi hajtókaros működtetővel, mely tulajdonképpen egy áttétel, mellyel a motor tengelyét kézi erővel hozzuk mozgásba.